Boven ‘t Maaiveld

Boven ‘t Maaiveld is een initiatief van Studio Boekholt in samenwerking met My Sustainable World

Wij hebben het idee opgepakt om bouwend Nederland op een ludieke manier te informeren over verschillende ‘duurzame’ gebeurtenissen in de bouwsector. Daarvoor hebben wij een boek gemaakt, doorspekt met grappige strips (‘gags’), maar wel met een serieuze ondertoon. Bij de totstandkoming van dit stripboek is samenwerking gezocht met de stichting My Sustainable World. Deze stichting streeft naar synergie tussen onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven op het thema duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector. Wij steunen dit doel en zullen een deel van de opbrengst van het stripboek doneren aan My Sustainable World.

Het stripboek met de titel Boven ’t Maaiveld wordt u aangeboden door Ronald van Boekel (Boekholt) en Jim Teunizen. Ze zijn beiden afgestudeerd bouwkundigen aan de Technische Universiteit Eindhoven en hebben elkaar na vele jaren weer gevonden. In deze hernieuwde samenwerking rammelt Ronald lekker aan de clichés en brengt Jim zijn kennis en ervaringen in over duurzaamheid binnen onze  sector.

U krijgt de mogelijkheid om uw klanten, zakenrelaties of medewerkers te verrassen met een leuk geschenk met actuele gebeurtenissen en thema’s (waaronder duurzaamheid) in de bouw- en vastgoedsector. Tevens bieden wij de mogelijkheid om het stripboek te personaliseren door het plaatsen van uw bedrijfslogo en het eventueel toevoegen van een voorwoord.

Het stripboek kan op verschillende manieren bijdragen aan uw eigen duurzaamheidsbeleid:

• Uw netwerk maakt op een ludieke wijze kennis met het thema ‘duurzaamheid’ binnen de bouw- en vastgoedsector;
• Uw relatie- en/of kerstgeschenk is vervaardigd van duurzame materialen en geproduceerd met behulp van duurzame printtechnieken;
• U draagt bij aan de ontwikkeling van duurzaamheidskennis doordat My Sustainable World streeft naar het samenbrengen van onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven, omdat een deel van de opbrengst van het stripboek gedoneerd wordt aan de stichting My Sustainable World.

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en zien graag uw bestelling tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Ronald van Boekel (‘Boekholt’) / Studio Boekholt
Jim Teunizen / My Sustainable World

 

 

 

 

 

 

Formulier
Vul uw gegevens in en vraag een offerte aan. Geef even aan hoeveel standaard en/of gepersonaliseerde boekjes u wilt. Als u een andere vraag hebt, kunt u die hier ook stellen.